«Meet The Fockers»

Min helt private BloggCoach, eldste bonusdatter Martine (17) sier at neste steg i bloggen er å gi en liten introduksjon av familien.

Jeg har kort beskrevet denne gjengen under «Familielivet» og gitt den kallenavnet «The Fockers», inspirert av filmen «Meet The Fockers», en amerikansk komedie fra 2004 med blant annet Robert De Niro og Dustin Hoffmann.

Dette navnet var det min mann Knut (eller Knuttis som vi kaller han) som kom på i sommer under en ferietur i Frankrike (blogger om det senere). Etter en lang stranddag i Juan Les Pins, måtte vi vente på toget til Cannes og ta en ufrivillig hvilepause på en benk. Toget var forsinket – vi var rimelige oppgitte, slitne, sure, tørste – vi ville bare hjem.

Denne stemningen fanget vi opp med dette bildet:

Meet The Fockers – bildet illustrerer en utvidet versjon med storesøster sin familie – familiens Chef, storesøster Heidi i den grønne kjolen, Svoger Kai, familiens musikalske alibi (perkusjonist i Penthouse Playboys) lett henslengt over benken med caps, teknologi nerd-nevø Wilhelm(12) i rosa skjorte, «jeg fikser alt jeg prøver på» nevø Maxi(8) liggende på mammas fang, hjemmets HMS (HelseMiljøSikkerhet) sjef Knuttis (min mann,46) i grønn genser som prøver å underholde den svært så bortskjemte minstejenta vår Milla(4) og mellomste filosof- alltid pragmatiske datter Hannah(11). Eldstejenta vår Martine (17) var hjemme og jobbet – hun studerer i USA, og må lære seg livets realiteter – man må jobbe i ferier for å finansiere moroa resten av året!

Dette er Martine – min supre (og vakre, det må jeg få lov til å si!) bonusdatter & BloggCoach. Martine tar IB i NY og flyttet over til Tarrytown da hun var 16 år- Kul jente det – som helt av seg selv vil ut og oppdage verden. Vi følger henne i sin blogg her

Og her er min sjømann pappa, han som fant opp Tinteguri navnet – sammen med Hannah og Milla.

Du bestemmer neste blogginnlegg.

Bli mer kjent med familien? Flere innlegg rundt karriere eller kvinnekategorien?

U decide!

7 thoughts on “«Meet The Fockers»

   • En typisk dag i Anitas liv – fra når vekkeklokka ringer til du legger hodet på puta igjen – hvor detaljert med bilder og tekst bestemmer du selvsagt selv, og om nødvendig kan du jo også dele selve saken inn i 3 bloggposter:

    1. Fra vekkeklokka ringer til du har kommet deg på jobb
    2. En typisk dag på jobben
    3. Fra ettermiddagen til kveldingen – henting av barn, ditt og datt, kveldsjobbing, familieliv, middag, kveldskos og så natti-natt :)

 1. Dette er en helt fantastisk blogg, takk Anita!! Har lenge ønsket å finne en slik blogg :-) Hverdagen min består også av å balansere de samme momentene familie-karriære-kvinne. Hørte foredraget ditt på Oda-treffet hos HP før sommeren, og du er virkelig en inspirator. Aldeles herlig med all åpenhet og ærlighet, fortsett med det! Jeg følger med deg videre :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *