Slik kan DU kombinere jobb & hjem – tinteguri deler

Det går an å kombinere jobb & hjem – det er faktisk kostnadseffektivt og kulturbyggende! (dette blogg innlegget legger jeg inn nå i lunsjen, tar 3 min!)

I dag har vi en liten samling med ledere hjemme hos meg, temaet er strategi.

Et råd fra min mentor var at når man skal ha viktige diskusjoner, som krever refleksjon og ro – bør man ikke ha det på kontoret.

Hvorfor betale i dyre dommer for eksterne møterom når man kan åpne sitt eget hjem? Jeg gjør det ofte, og har bare gode erfaringer med det.

Noe for deg også? Som leder, eller noe du kan foreslå for din leder?

Her er et bilde av arbeidsbordet hjemme.

Her er et bilde hvor noen av lederne spiser lunsj på terrassen, mens barna mine (som ikke har skolestart ennå) leker på trampolinen.

6 thoughts on “Slik kan DU kombinere jobb & hjem – tinteguri deler

    • Hei Henning! Innlegg er det ikke noe problem å produsere:) Har 17 års refleksjoner lagret på PC’n. Har alltid vært glad i å skrive. Mens andre trener til Birken, har jeg skrevet:) MEN – det er innspillene fra dere som leser bloggen, fra Twitter og mail som er en enorm kilde til forslag. Med dere på laget går dette av seg selv fremover!

  1. Morsomt å snuble over din fine blogg, Anita. Som IBMer rundt 97-99, som husker deg fra Mastemyr de få gangene en travel prosjektleder kunne stikke innom. Ser ut til at du holder stilen, og skriver MYE smart. Innbefattet herværende innlegg. Ble relevant for meg etter å ha hatt et møte i dag med et familie-eid hotell som har mye av inntekten fra kurs og seminarer. De synes ikke nødvendigvis at alle skal møtes på deres hotell. Men de skjønte ikke hvordan IT-bransjen og andre kan bygge team og skape godt samarbeid i (leder)team hvis man aldri forlater kontoret og de strøkne møterommene eller driver all opplæring via web. Jeg tror «hjemme hos»-møter, som jeg selv har prøvd, funker bedre enn det meste! Lykke til.

    • Det er jeg helt enig med deg i Rune! Det er såå enkelt – hvorfor ikke flere gjør det er rart. Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding her på bloggen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *