11 enkle leveregler – Dave deler

I dag har alle HP Norge sine ledere og nøkkelpersoner (55 personer) kommet hjem fra en to dagers samling på Tanum Strand.

Vi har hatt «generalprøve» på ny HP Norge strategi mot 2015 som vi lanserer for hele selskapet 10.september.

Dette har vært en fem måneders reise hvor resultatene av involvering, hardt arbeid og fokus nå skal materialisere seg til tydelige, klare og enkle budskap til alle i HP Norge. Det er helt fundamentalt at vi vet hvor vi skal, hvorfor vi skal dit og hvordan vi konkret skal komme dit – alle sammen.

Jeg kommer tilbake med et inngående blogg innlegg etter 10.september som beskriver prosessen og hvordan vi har jobbet med dette.

MEN – jeg hadde så lyst til å dele noe med dere nå. I arbeidet med å lære seg HP historien, kom jeg over disse 11 reglene som en av våre grundere, Dave Packard kommuniserte til sine ledere i 1958. Jeg syntes dette er helt genialt – fordi det handler om folk. Det sier noe om hva slags fundament selskapet vårt er bygget på, og som vi nå skal tørke litt støv av og realisere med ny drakt i 2012.

Se på disse 11 enkle levereglene – jeg kan ikke annet enn å bli inspirert:

7 thoughts on “11 enkle leveregler – Dave deler

  1. Slike strategier er fine. På biblioteket henger det et lite «manifest» om hvordan det forventes at vi skal være mot hverandre og de rundt oss. Mye av det går ut på det samme som DPs regler, men også det å kunne ha le sammen, ha varme øyeblikk, og å sette pris på hverandres ekspertise.

  2. Hej! Ny besökare här på din bogg och måste säga att jag blev mäktigt imponerad av innehållet! Så mycket inspiration och intressant innehåll. Du är en förebild för många kvinnor. Läste att du tänkte skriva lite om löneförhandlingar. Kunde inte finna det någonstans och hade gärna velat veta vad du menar om det. Jag ska strax löneförhandla i en intervju, jag är nyutbildad från BI i Oslo och tycker därmed att det är extra vanskligt..detta är mitt första jobb och det är en krävande stilling som jag är väldigt motiverad av. Fantastiskt om du lägger upp ett inlägg!! Lycka till vidare och jag hänger på i framtiden!

  3. Hei! I flere uker har jeg fulgt med på det du skriver, men ikke kommentert noe enda. Du skriver så godt om så mange temaer. Flott det du gjør med NAV! Digger at du skriver om mennesekr som har betydd noe for deg, vi er avhengig av andre for å bli den vi er. På mange har vi mye til felles: positivt fokus, stå på slik at drømmer blir oppfylt, vi er ledere, vi er 40 og begger fra Vestfold (jeg er i fra Stavern). Jeg bor nå i Asker. Gleder meg til å lese videre det du skriver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *