Bør en toppleder være engasjert i sosiale medier? kl 21.00 i kveld på #sosialdirekte

Bør en toppleder være engasjert i sosiale medier?

 

Vi skal diskutere dette i kveld kl 21.00 på Sosial direkte.

Har du spørsmål du mener jeg bør svare på, eller problemstillinger du mener jeg bør belyse – legg igjen en melding på bloggen da vel – før kl 20.30 i kveld!

 

Hva er Sosial direkte?

Sosial direkte er Norges eneste direktesendte nett-tv program om sosiale medier. Sosiale direkte er et ukentlig aktualitetsprogram med gjester, nyheter og trender innen sosiale medier. Programmet sendes hver onsdag fra 21:00-22:00, og kan følges på nettstedet www.direkte.tv. Programmet kan ses som opptak på YouTube:http://www.youtube.com/user/Sosialdirekte

Du kan også følge oppdateringer om sosialdirekte i sosiale medier: Twitter: www.twitter.com/DirekteTV, Google+: +Direkte.TV og på Facebook: www.facebook.com/DirekteTV

Hvem kommer?

Ingvild Moen kommer også og setter søkelyset på Facebook. Hun er gründer i startupselskapet Medialight og i dag digital rådgiver i det digitale medieselskapet OMG. Intervjuet med Ingvild har fokus på Facebook, hvor endringene for tiden skjer i stort tempo, både hva gjelder funksjoner, mobil, annonsering og engasjement.

Ingvild Moen er utdannet adjunkt, og startet i 2009 Medialight sammen med Fredrik Østbye. Ingvild ble i 2010 kåret til Norges beste tvitrer og i 2012 fikk hun og Fredrik Østbye Årets Markedspris av Strømmen Storsenter for jobben de har gjort med storsenteret i sosiale medier. Ingvild har siden 2009 rådgitt i sosiale medier for kunder som Nordea, Selvaag Bolig og Scandic og er anerkjent innen bransjen som foredrags- og kursholder.

 

2 thoughts on “Bør en toppleder være engasjert i sosiale medier? kl 21.00 i kveld på #sosialdirekte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *