Sjefens lune fastelavnsboller

 

Jepp, så enkelt bakes fastelavnsbollene her i huset!

Med «verdens beste boller» + sjefens tips + krem & litt melis – resultatet skuffer aldri!

bilde (17)

Tror ikke det er mange som har trodd at de faktisk har fått servert «poseoppskrift» når de har fått servert nystekte boller hos meg;) – men spiller det egentlig noen rolle? Man kan vel ha «hybrid løsninger» på bakefronten også? Noen ganger ekte hjemmebakst og noen ganger litt lettvinte løsninger med egne grep? Vel, sånn er det hos meg og disse bollene er kanongode!

Verdens beste Boller

Så til habiliteten igjen, jeg er selvfølgelig ikke sponset av Møllerens, (er ikke sponset av NOEN, det vet følgere av denne bloggen) , de har bare laget en utrolig enkel og særdeles god bolleoppskrift som jeg har brukt utallige ganger med svært god omsetning. For det handler jo om det når man baker, at bollene/kakene faktisk blir spist opp og at responsen er: «Wow, de er fantastiske!»

Slik gjør du det

Det eneste du trenger er 2 pakker gjær for søt bakst og 4,5 dl vann, resten står på pakka.

Sjefens tips

Tilsett litt kardemomme – jeg syntes det gir bollene en ekstra god smak!. Bollene pensles også med egg før de stekes, og jeg ruller ganske store boller, setter de tett på stekebrettet, da må de «rives» litt fra hverandre når de er ferdige. #denfølelsen

Vi pisker krem, fyller bollene, sikter melis over det hele – og slik bli resultatet, de smaker enda bedre enn de ser ut! Garantert! :)

Med ønske om en lun fastelavn!

bilde (18)

 

 

 

 

2 thoughts on “Sjefens lune fastelavnsboller

 1. Hei Tinteguri!

  Ikke den enkleste oppskriften for en som bor i Dubai, men gitt om jeg skal fylle kofferten med «Verdens Beste Boller» fra Mølleren neste gang jeg er i Norge!
  Takk for tipset og takk for flott blogg!

  Kos deg med bollene og nyt morsdagen!

  Mvh
  Randi

  • Du kommer til å lage Dubais mest ettertraktede boller! :) Høres fantastisk ut å bo der, spesielt nå i februar været her i Norge…. tusen takk for hyggelig kommentar og for at du leser bloggen! :) anita

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *