1 år – 1 blogg – 762 595 bloggbesøk – 80 blogginnlegg

 

Ett år har gått siden jeg la ut første bloggpost. Ett år har resultert i 762 595 bloggbesøk og 80 publiserte artikler.

TUSEN TUSEN TAKK!

– de færreste trodde at bloggen hadde livets rett og enda færre trodde jeg ville klare å publisere innhold over tid.

Det er engasjement hos lesere og følgere av bloggen som gir energi – som har resultert i disse tallene og innholdsutviklingen fra tips og råd om lønnsforhandlinger og jobbsøknader, til partilederintervjuer på kjøkkenbenken til Marthas Misforståtte Engler.

Når vi runder 1 million bloggbesøk, så blir det fest (festarrangørene har allerede meldt seg…) – en tusen takk fest til tydelige støttespillere som genuint har ønsket bloggen velkommen, som uoppfordret har bidratt med konstruktiv kritikk og forbedringer, som gang på gang videreformidler innholdet, skaper debatt og deltar.

I fjor, på samme tidspunkt satt jeg hjemme i sofaen og laget bloggen – i år sitter jeg på en terrasse i Sør Frankrike og skriver boken som kommer i 2014.

Tusen tusen takk for at det er rom for min stemme, perspektiv og engasjement.

 

26 thoughts on “1 år – 1 blogg – 762 595 bloggbesøk – 80 blogginnlegg

 1. Hørte jeg fest? Jeg kommer!! Alene. Du inviterer single venner. Nyt Frankrike, sommer og ikke minst bokskriving. Gleder meg til å lese og følge deg videre!!

 2. Gratulerer med dagen og enda mer: Gratulerer med flott bloggresultat!! 😀
  Over tre kvart million besøk på 80 blogginnlegg er meget imponerende!

  Fortsett å dele! Lykke til videre! :)

  Vennlig hilsen fra «Før det er helg….» 😉

 3. Tusen takk for en ærlig, reflekerter (og noen ganger provoserende) god blogg! Det er virkelig raushetens tid når så mange deler alle sine feiltastiske tanker. Selv er jeg genuint opptatt av lederskap og hva det fører med seg til alle deler av livet. Din blogg har bidratt til at jeg har turt å lette mer på sløret, selv om jeg ikke helt har funnet min stemme enda :) Lykke til med enda et år og ny bok.
  God sommer!

  • Det blir jeg utrolig glad for å høre! :) Det tar tid å finne sin stemme, jeg er fortsatt i prøve og lære fasen!

 4. Kommer gjerne på fest jeg også:)
  I tillegg til å skrive gode blogginnlegg er du en super foredragsholder også.
  Og jeg tror jammen noe av dette er grunnen til at jeg kommer til å kjøpe meg PC fra HP nå som min gamle skal erstattes. Ja, for det er vanskelig å velge i jungelen av tilbud av pc-er og mac`s, og da er en forfriskende toppleder og dyktig person som deg det som gjør at HP står ut fra mengden.
  Det blir gøy å lese blogginnlegg også videre:)

  • Wow, ja det var ekstra hyggelig å høre! :) tusen takk! Håper du blir fornøyd med ny HP PC, hvis ikke regner jeg med at du sier i fra!:)

 5. Gratulerer! Fortalte akkurat til en 15 åring som er her på hyttebesøk at du er den eneste bloggeren jeg følger. Hun spurte hva du blogger om, og jeg sa du representerer en ny generasjon ledere, åpnere enn hva som før var vanlig. At du f eks la ut jobbsøknaden din, ingen toppleder har gjort det før. Det synes hun var kult. Jeg sa også at jeg liker politikerinnleggene, da de er fri for kritikk fra de andre partiene. det synes hun også var bra. Og så synes hun du er veldig pen! Da sa jeg at du i tillegg til det også er klok.

 6. Gratulerer kjære Anita. Dette må selvsagt feires med brask og bram som seg hør og bør – ser frem til dette:) Hva du har fått til på 1 år er ikke annet enn imponerende og selv om du så flott sier at vi som følgere gir deg energi (og det er flott) – så er det faktisk slik at vi er mange som får energi og ikke minst motivasjon så snart Tinteguri har posted en ny blogg!

 7. Er det en fest dette året jeg kunne ha tenkt meg å være med på så er det når du skal feire bloggen din i det nye huset ditt :-)
  Gratulerer så mye med ettårsdagen. Det er imponerende det du har levert.Jeg har fulgt deg siden du startet og jeg har aldri vært i tvil om at du at du kom til å levere både innhold og bloggposter. Det er spennende å følge deg. Du er annerledes på en veldig bra måte og jeg vet at du gjennom bloggen inspirerer mange.
  Da jeg skulle lage http://www.prosjektmadammen.com var din blogg min viktigste inspirasjon. Jeg kombinerer fag med det personlige slik som du, så vi er nok begge lillabloggere :-)
  Tusen takk for at du vil dele med oss, både på bloggen og på sosiale medier. Syns du også er veldig flink å bruke Instagram. Så de av dere som liker bloggen til Tinteguri anbefales å følge med også der.

  Jeg gleder meg til å lese boken. Jeg har studenter som skriver oppgaver om blogging og der bruker flere Moen sin bok om temaet. Det blir bra å få en norsk bok som kan sier noe om en toppbloggers erfaring etter et år i drift. Ønsker deg alt godt videre. Klem fra Prosjekt madammen <3

 8. Tusen takk for at du i en hektisk hverdag deler dine erfaringer, din begeistring og ikke minst hvordan en kan balansere en krevende jobb med familie – du har satt dine fotspor hos meg, og jeg gleder meg til å følge deg, blogg og bok fremover! Jeg er sikker på det blir en flott fest :-)

 9. Gratulerer med så fantastiske resultater på bloggen. Sånne besøkstall bør tilbakevise alle motforestillinger om det er behov for din stemme og på dette området er du en pioner som setter spor på så uendelig mange områder. Det er viktig når man er rollemodell og foregangskvinne, og jeg setter stor pris på å få bli kjent med deg på så mange områder, selv om vi aldri har møttes fysisk. Så utrolig spennende med bok! Det fikser du bare godt!

 10. Gratulerer!! Jeg har hygget meg, fått inspirasjon, lært noe, fått bekreftet mye og fått mange tanker ved å følge deg i nesten hele ditt første år. Det er så bra at du tar for deg så mange aksepter på det å være kvinne i dag! Føler også at vi har mye til felles. Kommer gjerne på festen! :-)

 11. Tenker og er veldig imponert! Etter mange års jobberfaring og møter med 100vis av ledere av begge kjønn, møter jeg endelig en som ‘bare er seg sjøl’. Jeg tror 3’ern effekt som stabilisator og en solid grunnleggende trygghet i deg selv, har gjort deg til det flotte mennesket som du viser at du er. Du har tydeligvis ikke samme behov for å vise deg fram som et resultat av i den fella som mange tror ledelse handler om ‘konkurranseinstinktet, iscenesettelsene og selvhevdelsen’. Av de lederne jeg har møtt gjennom livet er det nettopp denne kategorien som du tilhører som har vært den ‘beste sjefen’. Hvorfor? Fordi ved å være seg selv, ved å vise fram sin sårbarhet blir man et menneske som andre stoler på og får automatisk respekt for. Så enkelt er egentlig ledelse. Mange har mye å lære av deg. Og sist, men ikke minst i vår tid er det gudskjelov endelig lov å være menneskelig og få lederjobb! Du har framtiden for deg, og til andre ‘ledere in spe’ (av begge kjønn) – les og lær av denne kvinnen. At det skulle bli en kvinne som tronet lederstolen i 2014 er veldig gledelig og egentlig veldig overraskende, men endelig får jeg vel si kan kvinner rose hverandre og bygge hverandre opp for det de er uten å gå veien om mannsidealet som lederen dessverre har vært svøpt inn i – i alt for mange år. En virkelig seier for lederen i deg kvinne :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *