Hvem har stjålet det Gylne Snitt? Påskens MatteQuiz for hele familien!

Klar for litt realfag i påsken? :) Klarer du, familien din, kollegene eller klassen din å løse Mattemesterns påskenøtt?  Årets mattemysteri er laget av Mattemesteren og redaktør Tommy Lykke Nordahl. Dette bør du sjekke ut!

mattemesteren

Hva er Mattemesteren?

Jo, det er digital leksehjelp i matematikk til alle i Grunnskolen – både elever, foreldre og lærere. MatteMestern.no er en online studie- og leksehjelp i matematikk utviklet av det danske selskapet EduLab. På Mattemestern kan du se regneeksempler med bilder, ord og lyd. Følg de på Facebook !

Påskemysteriet – årets familiequiz!

Mattemestern har fått i oppdrag å løse årets store påskemysterie. Det Gylne Snitt er på avveie og Mattemestern må reise verden rundt for å finne hvem som har stjålet det.

 

Du skal løse 36 oppgaver på 36 forskjellige steder i verden. Hver oppgave vil gi deg et kodeord eller et tall. For å komme videre må du bytte inn dette ordet/tallet i stedet for det siste ordet i nettadressen.
Denne Quiz’n er laget for å være innom de fleste av kompetansemålene i læreplanen for ungdomstrinnet (i disse tentamen- og eksamenstider), men den kan også gjøres av elever på mellomtrinnet  (med litt hjelp), eldre ungdom eller voksne.

 

Her er Quiz’n!

Mattemesterns påskenøtt

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *